ליאון ביקש שנכין עוגת שוקולד. עם קצפת. ועם תותים.
אז הכנו.
מצרכים:
2 ביצים
1+3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
3/4 כוס קקאו
1+1/2 כפיות אבקת אפיה
1+1/2 כפיות סודה לשתיה
מלח
2 כפיות תמצית וניל
2 כוסות קמח
1 כוס מים חמים
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
5 תותים
הוראות הכנה:
אז הכנו.
Leon asked to bake a chocolate cake. With whipped cream. And strawberries.
So we baked.
2 ביצים
1+3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
3/4 כוס קקאו
1+1/2 כפיות אבקת אפיה
1+1/2 כפיות סודה לשתיה
מלח
2 כפיות תמצית וניל
2 כוסות קמח
1 כוס מים חמים
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
5 תותים
הוראות הכנה:
- מחממים תנור ל- 180 מעלות
- מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת עיסה חלקה ואחידה.
- משמנים תבנית עגולה ושופכים לתוכה את העיסה.
- אופים בתנור (180 מעלות) 45 – 50 דקות. לא לפתוח את התנור בזמן האפייה או בסיום זמן האפייה – אחרת העוגה תיפול!!! בסיום יש לכבות את התנור ולתת לעוגה להתקרר.
- כאשר העוגה קרה לגמרי מקציפים את הקצפת לפי ההוראות ע"ג האריזה. מכסים את העוגה מכל הצדדים בצורה אחידה
- פורסים את התותים לפרוסות דקות ומסדרים על גבי העוגה.
Photo by: Rotem Nissan |
No comments:
Post a Comment